Posted by Sorin on Dec 10, 2011

Descarcari pentru Telefon mobil Samsung Galaxy Gio S5660

Descarcari pentru Telefon mobil Samsung Galaxy Gio S5660


Ai nevoie sa descari de pe telefonul Galaxy Gio S5660 pe calculatorul tau sau laptop-ul tau ? Atunci esti unde trebuie !

Este nevoie doar sa downloadezi un program de pana in 100 mega si poti face multe pe telefonul tau Galaxy Gio S5660

Cu acest program nu numai ca poti copia pozele, muzica, filme, filmulete ci poti sa faci update la Galaxy Gio S5660 ca sa mearga mai bine si sa fie actualizat cu ultimile jocuri sau aplicatii utile.

Asadar este recomandat sa folosit acest soft pentru a va face update la harti, la internet browser sau messenger sau skype.

Avem pe site si aplicatii pentru descarcari asa ca folositi search (cautare) daca nu gasiti ceva pe site-urile : upperplace.com sau baltaru.com

Daca din tot ce este scris mai sus este ceva si pentru tine atunci poti downloada (descarca) programul mai sus amintit aici .


Bafta !

Fa telefonul smartphone Galaxy Gio S5660 sa mearga mult mai bine, ce programe imi merge pe Galaxy Gio S5660 ? sfaturi ce sa descarc pentru Galaxy Gio S5660 ?

Be Sociable, Share!
Post a Comment

One Response to “Descarcari pentru Telefon mobil Samsung Galaxy Gio S5660”

  1. krina says:

    supeerr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>